top of page

Waterproof sieraden 

Op zoek naar sieraden die niet verkleuren? Bekijk dan de webshop van Sieraden by Lot! In onze sieraden webshop vind je namelijk alleen maar trendy waterproof sieraden. 

Wat zijn waterproof sieraden?
Waterproof sieraden zijn sieraden die niet verkleuren wanneer ze in contact komen met water. Dit komt doordat alle sieraden op de website van Sieraden by Lot als basismateriaal stainless steel bevatten. Stainless steel is een hoogwaardig materiaal dat niet verkleurt waneer het in aanmerking komt met water.Je kunt hierdoor gewoon douchen en zwemmen met de sieraden zonder dat je bang hoeft te zijn dat ze verkleuren! Ideaal toch?


Het voordeel van stainless steel materiaal is dat het sterk is, niet snel krast en mooi glanst. Verder verkleurt dit materiaal dus niet. Het materiaal is een duurzaam materiaal omdat je het lang kan dragen. Daarnaast zijn stainless steel sieraden ook nog eens een stuk goedkoper dan echt goud of zilver. Ben je dus op zoek naar betaalbare sieraden die niet verkleuren en langdurig te dragen zijn? Bekijk dan het gehele assortiment op onze website! 

bottom of page