top of page

The story behind 

Hi girl,

Super leuk dat je Sieraden by Lot bezoekt! Op deze pagina wil ik je meenemen in het verhaal achter Sieraden by Lot.

Sieraden by Lot is opgericht in Mei 2020 tijdens de corona pandemie. Doordat veel hobby's van van mij in deze tijd wegvielen, begon ik met het maken van verschillende soorten armbanden. Ik kreeg steeds meer nieuwe ideeën en er kwam ook steeds meer vraag naar vanuit vrienden en kennissen. Uiteindelijk heb ik de keuze gemaakt om te beginnen met een online webshop waarbij zowel handmade als waterproof sieraden worden aangeboden. Op deze sieraden webshop vindt je meest trendy sieraden voor een betaalbare prijs die ook nog eens langdurig te dragen zijn, doordat ze gemaakt zijn van stainless steel.

Zelf vind ik het vreslijk wanneer mijn sieraden verkleuren. Daarom heb ik voor de webshop gekozen voor alleen maar sieraden van stainless steel materiaal. Dit materiaal verkleurt niet wanneer het in aanmerking komt met water. Hierdoor zijn alle sieraden waterproof en ben je er ook zeker van dat je geen gele uitslag krijgt van de sieraden of ze na een paar weken al weg moet doen. De sieraden gaan dus lang mee waardoor ze ook nog eens duurzaam zijn! Wil je meer weten over het materiaal van de sieraden, bekijk dan deze pagina.  

Mocht je nog verdere vragen hebben over het bedrijf of over de sieraden op de webshop, dan mag je altijd een e-mail sturen naar sieradenbylot@hotmail.com of een berichtje naar 0637549451. 
 
Veel shopplezier en hopelijk tot snel!
 
XXX
Liselot 

Logo Lot.jpeg
bottom of page