top of page

Faves uit de nieuwe collectie

Bijgewerkt op: 18 jan. 2023

De nieuwe collectie sieraden staat online waardoor wij in deze post onze favorieten met je delen! De 2022 collectie bestaat uit veel shiny sieraden met mooie details. Alle sieraden uit deze collectie zijn zoals je van ons gewend bent van stainless steel waardoor ze niet verkleuren. Je kunt de sieraden 24/7 dragen zonder verkleuring, zelfs tijdens het douchen!

  1. Desire Earrings

De Desire Earrings zijn echt mijn favoriet uit de nieuwe sieraden collectie. De gouden ronde oorbellen hebben prachtige details doordat ze zijn afgewerkt met zilveren zirkonium steentjes. De oorbellen zijn 1,9 cm groot waardoor ze een mooi formaat hebben om gecombineerd te worden met andere oorbellen. Zo kun je ze combineren met de Dane Earrings die tevens uit die nieuwe collectie komen. Deze gouden oorbellen zijn ook rond maar net iets kleiner, wat zorgt voor een mooi effect wanneer je ze naast elkaar draagt. Love it!


2. Love Necklace

De Love Necklace is een gouden ketting die bestaat uit twee losse kettingen die aan de achterkant samenkomen. Super handig om je outfit in een keer mee af te maken! Je hoeft namelijk niet nog verschillende kettingen om te doen die in elkaar kunnen gaan zitten, met de Love Necklace are you ready to go. De dubbele ketting heeft een prachtige bedel met de letters LOVE. In de O zitten drie steentjes die zorgen voor mooie details. Daarnaast is de bedel aan de buitenkant ook afgewerkt met prachtige details. Het feit dat de LOVE necklace een dubbele ketting is vinden wij helemaal leuk, je bent dan namelijk met een ketting helemaal klaar!


3. Joan Bracelet

De Joan Bracelet is de rechtse armband op bovenstaande afbeelding. De schitterende armband bestaat aan de ene kant uit parels en aan de andere kant uit steentjes. Doordat de armband bestaat uit twee verschillende patronen zorgt dit voor een gaaf effect. Je kunt de Joan Bracelet gemakkelijk combineren met andere gouden armbanden zoals de Vibes Bracelet en Classic Bracelet. De armband is echt even wat anders dan normaal and we love it.


4. Gold Croissant Ring

Bonjour! Met de Gold Croissant Ring waan je jezelf even in Frankrijk. De gouden ring heeft namelijk een gedraaid patroon wat lijkt op de vorm van een croissant. Deze ring is wellicht wel één van onze favoriete ringen uit de gehele collectie doordat die zo tijdloos en clash is. Je kan de gouden ring door de basic uitstraling gemakkelijk combineren met andere ringen, sieraden en outfits. De Gold Croissant Ring past namelijk overal bij! De ring is hierdoor echt een musthave voor je sieraden collectie.


5. Dazzling Earrings

Over eye-catchers gesproken! Met de Dazzling Earrings steel je helemaal de show. De lange oorbellen zijn afgewerkt met vele zilveren steentjes. Super leuk om te dragen tijdens een feestje maar ook heel leuk om je basic outfit mee af te maken. Deze oorbellen zijn echt een favoriet uit de nieuwe sieraden collectie! Love it.


22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page