top of page

5x Sieraden inspiratie

Bijgewerkt op: 15 feb. 2021

In deze blog vind je verschillende voorbeelden van hoe onze sieraden met elkaar gecombineerd kunnen worden. Leuk als inspiratie wanneer je op zoek bent naar nieuwe sieraden of wanneer je je eigen sieraden op een andere manier wilt combineren! De voorbeelden bestaan zowel uit armbanden, kettingen en oorbellen. Alle sieraden zijn terug te vinden in onze webshop.


Nr 1. Basic setje

Dit setje sieraden is echt een van onze favorieten! De sieraden zijn classy & tijdloos, waardoor je ze gemakkelijk kan combineren met andere sieraden. Daarnaast kun je ze bij elke outfit dragen door de subtiele uitstraling. De ketting is een dubbele ketting, waardoor het lijkt of je er twee draagt. Mocht je het leuk vinden om nog een tweede ketting toe te voegen dan is de Maria neckalce of Gun necklace wellicht leuk om erbij te dragen. De oorbellen shop je al voor €12,99 en de ketting voor €19,99. Door op de naam van de producten hieronder te klikken wordt je doorgelicht naar de producten:
Nr 2. Combinatie oorbellen set

Als je meerdere gaatjes hebt is het combineren van oorbellen super leuk! Op bovenstaande foto zie je verschillende kleine oorbellen uit onze spring collectie. Door de combinatie van oorbellen met bloemen en een vlinder is dit de ideale set oorbellen voor de lente! Wanneer je maar een gaatje hebt zijn ze natuurlijk ook leuk om los te dragen. Alle oorbellen shop je tussen de €9,99 en €11,99. Van links naar rechts:

Nr.3 Arm candy

Het combineren van armbanden is altijd een goed idee! Op bovenstaande foto vind je een mix van handmade ‑en stainlessteel armbanden. Doordat de initial letter armband is toegevoegd aan deze set sieraden kun je een persoonlijke twist geven aan de armbanden set. Van links naar rechts:
Year of birth braceletNr. 4. Gepersonaliseerde set sieraden

Nummer 4 is de combinatie sieraden die persoonlijk een van mijn favorieten is: namelijk een combinatie van onze gepersonaliseerde sieraden! Doordat het bij deze sieraden mogelijk is om een initiaal te kiezen kun je er een persoonlijke touch aan geven. Daarnaast is deze set ook super leuk om cadeau te geven!Nr 5. Grotere oorbellen met fijnere kettingen

Nummer 5 is de combinatie sieraden die persoonlijk een van mijn favorieten is: namelijk een wat grovere oorbel met twee fijnere kettingen. Deze set is ook super leuk om te dragen tijdens een verjaardag of feestje doordat de oorbellen wat groter zijn en er hierdoor echt uitspringen.26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page